Зворотний зв'язок

Вітайте ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому!

01.11.18
Еверест - Фантастичний провайдер

Шановні мешканці м. Хмельницького та гості міста!

Повідомляємо, що відтепер Ви зможете скористатись послугами швидкісного Інтернету та якісного Телебачення від ЕВЕРЕСТ™ !

ЕВЕРЕСТ™ – це сучасна компанія, яка працює на ринку телекомунікацій м.Вінниці уже 10 років та займає беззаперечну лідируючу позицію* серед провайдерів у місті. Безліч вінничан обрали нас за якість послуг, доступні ціни та сервіс європейського рівня.
 

Чому варто підключити послугу доступу до мережі Інтернет від ЕВЕРЕСТ™ :

• Надійність. Наша оптоволоконна мережа є сучасною монолітною системою, що забезпечує стабільну роботу в мережі Інтернет незалежно від району міста, часу доби кожному абоненту.

• Швидкість. Ніхто не любить, коли тормозить відео з YouTube чи не відкривається сторінка. У нас відмінна швидкість до 100 МБіт/с кожному абоненту.

• Доступність. Навіть при невеликій фінансовій спроможності завжди можна бути в мережі, обираючи для себе оптимальну вартість пакету. У нас є тарифи від 35 грн/міс.

• Без додаткового обладнання: технологія Ethernet, яку ми використовуємо, не передбачає використання модемів, що обмежують швидкість та напряму впливають на стабільність роботи послуги.

• Сервіс 24/7. Ми пропонуємо європейський рівень обслуговування. Наші ремонтні бригади та консультанти call-центру працюють цілодобово без вихідних.

Усі тарифи Інтернет від ЕВЕРЕСТ™ .


Переваги послуги Телебачення від ЕВЕРЕСТ™ :

• Вибір пакетів. У нас 120 цифрових та 70 каналів аналогового телебачення. В залежності від можливостей Вашого телевізора, Ви можете обрати зручний формат телебачення.

• Рейтингові телеканали групи Viasat, Sony лише в мережі ЕВЕРЕСТ™ . Кожен знайде те, що любить найбільше: сімейні програми, прем’єри світового кіно, спортивні матчі чи кулінарні шоу.

• Висока якість зображення, що забезпечується використанням найсучасніших технологій в передачі телевізійного сигналу до абонента.

• Без додаткового обладнання: не потрібно тюнерів, відповідно немає двух пультів та інших незручностей, що виникають з обладнанням.

• Одна абонплата на квартиру: підключайте хоч усі телевізори в квартирі**, абонплата від цього не зміниться.

Опис телеканалів детальніше читайте тут. Ціни на пакети телебачення від ЕВЕРЕСТ™ .

  

Шановні хмельничани! Для того, щоб Ви змогли переконатись у всьому вище написаному, скористайтесь нашою акційною пропозицією «Інтернет та телебачення перший місяць безкоштовно», підключення лише 2 грн!

 

* відповідно до результатів конкурсу «Бізнес Еліта Поділля» , номінації «Компанія-лідер» за 2010-11рр та «Вершина лідерства» за 2015-17рр.
** за наявності технічної можливості.