Зворотний зв'язок

Новини

Що ж буде з інтернетом у випадку відключення електропостачання?

Мережа ЕВЕРЕСТ™ побудована так, що навіть після відключення електроенергії абоненти ще деякий час можуть користуватися інтернетом. Ви встигнете зберегти важливі файли й спокійно закінчите роботу:

  • якщо мережевий кабель під'єднано напряму до стаціонарного комп'ютера чи ноутбука;
  • якщо ж ви користувалися інтернетом через Wi-Fi роутер, під'єднайте мережевий кабель напряму до комп'ютера.

Звичайно, найкращий спосіб стабілізувати роботу комп'ютера та роутера й вберегти їх від поломок внаслідок різкого перепаду напруги — придбати джерело безперебійного живлення. За відсутності напруги у мережі ці прилади на деякий час забезпечують роботу техніки, дозволяючи коректно завершити роботу.

ЕВЕРЕСТ™ — єдиний у місті інтернет-провайдер, який розробляє проектну документацію на кожен будинок і працює із дотриманням всіх норм та правил побудови внутрішньобудинкових мереж. Тому, щоб захистити мережу від перепадів напруги, несподіваних відключень електроживлення, у кожному під'їзді встановлено додаткове обладнання (джерела безперебійного живлення).

Щойно електропостачання буде відновлено, обладнання провайдера автоматично перезавантажиться. Але інколи через критичні перепади напруги чи аварійні відключення автоматика не спрацьовує, і без допомоги майстрів не обійтися. Не хвилюйтеся, якщо після відновлення електропостачання послуга інтернету відразу не працює. У ваш будинок уже їде ремонтна бригада, адже технічні спеціалісти у режимі реального часу постійно моніторять робочий стан мережі та швидко реагують на проблему.

Розыгрыш призов

У «Клубі Еверест Хмельницький» стартував мегарозіграш листопада!

Дрібна побутова техніка, електроніка, товари для дому вже очікують на нових власників. Тож мерщій обирайте призи на сайті бонусної програми або у вайбер-боті!

Як взяти участь у розіграші?

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на виграш!

Нехай щастить!

примітки

Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.
Розыгрыш призов

Відбувся черговий мегарозіграш цінних призів серед постійних абонентів, учасників «Клубу Еверест Хмельницький». Тож щиро вітаємо переможців.

За результатами мегарозіграшу жовтня призи отримують:

1012805 Вирівнювач для волосся
1005839 Навушники
1006322 Праска
1010778 Фен
1008096 Чайник
1003385 Павербанк
1005595 Електровафельниця
1008074 Відеореєстратор
1020046 Сковорідка
1004440 Блендер

Менеджер обов'язково зателефонує та повідомить час і місце вручення призів.

Приєднуйтесь до «Клубу Еверест Хмельницький» на сайті або у чат-боті у Viber Клуб Еверест Хмельницький та обмінюйте бонуси на участь у наступному мегарозіграші. Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на перемогу.

Нехай щастить!

Нові партнери Програми лояльності Клуб Еверест Хмельницький

Знайомтесь з цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікат на:

  • 50 грн знижки на покупки від магазину-пекарні «Витребеньки від куми»

Користуйтесь карткою EVERCARD, щоб отримати знижку:

  • до 7 % від магазину освітлення та опалення «ЕкоАльт»

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Деталі на сайті: club-km.everest24.com.ua

Шановні абоненти!

ТРК «Еверест» від самого початку військової агресії працює у штатному режимі, забезпечуючи абонентам надання надійних послуг інтернету та кабельного телебачення у повному обсязі. Технічний потенціал і професійна команда фахівців дозволяють компанії швидко опрацьовувати звернення абонентів, миттєво реагувати на будь-які форс-мажорні обставини та оперативно ліквідовувати неполадки, щоб ви завжди були онлайн.

Останніми днями через ворожі обстріли критична інфраструктура, волоконно-оптичні магістральні мережі, основні об'єкти багатьох операторів інтернету й телефонного зв'язку України зазнали значних ушкоджень. Варто додати, що ракетні удари зазвичай супроводжуються ще й потужними хакерськими атаками. Це призвело до перебоїв у передаванні сигналу, просідання швидкості доступу до інтернету, нестабільної роботи телефонії, переривання трансляції телеканалів на території всієї країни.

Підприємства енергетичного сектору, мережі енергопостачання і зв'язку функціонують зараз у надскладних умовах, адже переведені на резервне живлення. Остаточне відновлення стабільної роботи всіх систем можливе лише після повної відбудови пошкодженої енергетичної структури України. Екстрені служби по всій Україні цілодобово здійснюють ремонт систем енергопостачання, оператори та провайдери ліквідовують наслідки пошкоджень магістральних мереж і стабілізують роботу ліній телефонного зв'язку та інтернету.

Технічні спеціалісти ЕВЕРЕСТ™ у режимі 24/7 моніторять ситуацію та перевіряють робочий стан мережі. За потреби мобільні бригади у найкоротший термін виїздять для переналаштування обладнання після аварійних вимкнень і перепадів енергопостачання, виконання ремонту, відновлення інтернет-зв'язку. Ми максимально адаптували всі робочі процеси, регулярно поповнюємо складські запаси обладнання і витратних матеріалів, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі та надання якісних послуг.

З вдячністю за довіру та розуміння, ваш інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™.

Шановні абоненти!

У зв'язку з ракетними атаками на інфраструктурні об'єкти операторів інтернету та енергетичні підприємства у регіонах України суттєво знизився інтернет-трафік. Так, за повідомленням організації NetBlocks, трафік у Хмельницькій області впав на 68 % від звичного рівня, тому ви можете спостерігати перебої у роботі послуги інтернету.

Екстрені служби критичної інфраструктури активно працюють над відновленням електроживлення та інтернет-зв'язку.

Дякуємо за розуміння!

Шановні абоненти!

Через пошкодження критичної інфраструктури України у результаті ракетних обстрілів і еревантаження ліній телефонного зв'язку спостерігаються погіршення роботи телефонії та проблеми з прийомом дзвінків на вхідній лінії у нашому кол-центрі.

Спеціалісти відповідних служб по всій країні продовжують працювати над ліквідацією наслідків обстрілів, відновленням інфраструктури та намагаються якомога швидше стабілізувати роботу мереж зв'язку й енергопостачання.

Нагадуємо про додаткові канали зв'язку з нашими операторами: офіційні сторінки у соцмережах, контактна форма на сайті.

Дякуємо за розуміння.

Шановні абоненти!

Внаслідок ракетного обстрілу по території України пошкоджено важливі об'єкти енергетичної інфраструктури. По всій країні виникли проблеми з енергопостачанням та зв'язком, тому тимчасово не транслюються деякі телеканали.

Дякуємо за розуміння.

Шановні абоненти!

У зв'язку з аварійним відключенням електроенергії у місті тимчасово можуть не працювати послуги Інтернету та телебачення.

Більше детальну інформацію повідомимо згодом.

Шановні абоненти!

Роботи з відновлення пошкодженої волоконно-оптичної мережі на відрізку Київ - Вінниця завершено!

Приємного користування!

Шановні абоненти!

У зв'язку з пошкодженням української магістральної мережі на відрізку Вінниця – Київ можливі тимчасове зниження швидкості передавання даних і повільна робота деяких сайтів. Наразі ведуться роботи з усуненням проблеми.

Дякуємо за розуміння!

Розыгрыш призов

Чудова новина для всіх, хто любить сюрпризи та подарунки!

Мегарозіграш цінних призів від «Клубу Еверест Хмельницький» повертається!
Поспішайте на сайт бонусної програми або у вайбер-бот та обирайте призи.

У жовтні розіграємо 10 призів: вирівнювач для волосся, навушники, праску, фен, чайник, повербанк, вафельницю, відеореєстратор, сковорідку, блендер.

Як взяти участь у розіграші?

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на виграш!

Нехай щастить!

Медіашкола для маленьких абонентів ЕВЕРЕСТ™

Медіашкола для маленьких абонентів ЕВЕРЕСТ™ відновлює цікаві та не нудні уроки у «Клубі Еверест Хмельницький».

На креативних заняттях діти дізнаються про секрети журналістики, спробують себе у ролі ведучих, навчаться грамотно виражати свої думки, вільно й розкуто почуватися перед об'єктивом телекамери, розкриють таланти, зможуть розвинути творчі здібності й уяву.

Обміняйте 50 бонусів на безкоштовне заняття у медіашколі за авторською методикою.

Шановні абоненти інтернет-послуги!

Останнім часом відбуваються збої в роботі глобальної інтернет-мережі, тому під час користування ви можете спостерігати розриви з'єднання або зниження швидкості передавання даних, повільну роботу деяких сайтів.

У нинішніх умовах деякі глобальні маршрути серйозно пошкоджено, частина працює з перенавантаженням. Тому просимо поставитися з розумінням до тимчасових точкових перебоїв зв'язку.

Мережа ЕВЕРЕСТ™ працює стабільно, що контролюється цілодобово технічними спеціалістами. Якщо у вас виникли проблеми з інтернет-з'єднанням, звертайтеся до консультантів у месенджерах або за телефонами:

+38 (0382) 700-701
+38 (067) 9-700-709
+38 (093) 1-700-701 4

Дякуємо за розуміння!

Шановні абоненти!
У зв'язку з активними спробами ворога заглушити на супутнику трансляцію певних частот можливе погіршення якості зображення телеканалів:

  • «Еко ТВ»,
  • «Ua Крим»,
  • «Міледі»,
  • «1-й Діловий».

У цій ситуації ЕВЕРЕСТ™ не може вплинути на якість телезображення, оскільки транслює ці телеканали з офіційних джерел.

Дякуємо за розуміння!

УНІКАЛЬНА БОНУСНА ПРОГРАМА «КЛУБ ЕВЕРЕСТ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ»

Почніть заощаджувати до 200 грн щомісяця з унікальною бонусною програмою «Клуб Еверест Хмельницький»!

Користуйтеся стабільно швидким домашнім інтернетом до 100 Мбіт/с і кабельним телебаченням та повертайте більше, аніж сплачуєте за послуги.

Учасники «Клубу Еверест Хмельницький» отримують:

  • знижки 3–32 % у магазинах та закладах міста з карткою EVERCARD
  • знижки до 99 % на послуги та товари за сертифікатами від партнерів бонусної програми
  • можливість виграти цінні призи* у мегарозіграшах

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.