Обратная связь

Шановні абоненти!

04.03.22

Друзі, для нас дуже важливо, щоб ви нас розуміли, тому хочемо сказати наступне.

На сьогодні весь персонал Еверест™ залишається у своїй країні та у своєму місті. Нам, як і вам, тривожно чути вибухи та постійні сирени. Ми також хвилюємося за своїх дітей і батьків, які залишаються вдома, коли ми йдемо на роботу. Усі переживають та тримають кулаки за наших хлопців та дівчат, що героїчно боронять нашу Україну. Деякі з наших спеціалістів були мобілізовані до ЗСУ, частина виконують завдання в територіальній обороні на місцях.

Особлива подяка нашому керівництву за те, що у цей момент вони разом з нами щодня на робочому місці. Це додатково стимулює та мотивує продовжувати якісно виконувати свою роботу. Ми завжди були і будемо разом зі своїми абонентами.
Для нас це важливо, адже не з чуток знаємо, як директори та топменеджмент деяких національних та локальних компаній-операторів покинули свої міста в перші ж дні війни, розпустивши майже весь персонал та залишивши свої мережі напризволяще.

Еверест™ – підприємство критичної інфраструктури, тому попри ризики наші люди працюють і в комендантську годину. Крім звичних підключень нових абонентів, компанія безкоштовно забезпечує Інтернет-доступом приміщення бомбосховищ, укриттів та підвалів. Наші спеціалісти проводять повноцінні монтажні роботи зі встановленням додаткового устаткування. Роблять усе, щоб мешканці мали вільний доступ до Інтернету і в таких умовах.

Саме тому рекомендуємо, за можливості, вчасно сплачувати за надані послуги. Повірте, це дуже важливо для повноцінного функціонування компанії. Натомість окремі питання про сплату послуг ми розглядаємо в індивідуальному порядку, беремо до уваги усі ситуації та завжди йдемо назустріч.

Хочемо наголосити, що компанія не підтримує “флешмоби” з наданням начебто “безкоштовних” послуг, адже це виключно самопіар. Так, деякі оператори відтерміновують оплату та надають послуги у кредит, але борги нараховуються і за них їх абонентам доведеться все одно сплатити.

Окрім буденної роботи Еверест™ активно підтримує фінансово наших захисників та звичайних містян. Всіляко допомагає закрити потреби Збройних сил України у частині зв’язку, надає матеріальну допомогу у вигляді оптоволоконних кабелів. Але ми свідомо не робимо з цього голосливий піар – вважаємо, що в такий час це недоречно.

Так, всім важко, і це зрозуміло! Ми усі любимо Україну, бо вона в нас одна. Але у кожного має бути свій фронт і кожен має робити свою роботу, адже у всіх нас спільна мета – це перемога!

Бажаємо усім витримки та взаєморозуміння!


З любов’ю, ваш Еверест™!