Зворотний зв'язок

З Днем працівників телебачення, радіо та зв'язку!

16.11.23

16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'язку. З цієї нагоди хочемо привітати з професійним святом співробітників компанії ЕВЕРЕСТ™. Ви щодня цілодобово завзято працюєте задля того, щоб абоненти отримували стабільні та якісні послуги, були завжди онлайн і мали постійний доступ до інформаційних ресурсів.

Щирі вітання також всім представникам медіа, фахівцям зв'язку, які забезпечують безперебійну роботу інтернет-мереж і телефонії. Ваша невтомна праця у сфері інформаційних технологій, телекомунікацій та медіа визначає сучасний стан суспільства.

Неспокійні часи приносять великі випробування, але ви мужньо та професійно долаєте труднощі, забезпечуючи українців доступом до актуальної інформації і зв'язку, що надзвичайно важливо в умовах війни. Особливі слова вдячності колегам, які працюють під ворожими обстрілами, щодня ризикуючи власним життям.

Бажаємо всім вам успішної реалізації професійних планів, нових звершень, професійних досягнень і якнайшвидшої перемоги над ворогом!

З повагою, ТРК «Еверест»