Зворотний зв'язок

Актуалізація тарифів

19.09.24

Шановні абоненти!

З 1 жовтня 2024 року відбудеться коригування цін на тарифні пакети послуг доступу до інтернету та кабельного телебачення

Оптимізація тарифів — необхідний крок для забезпечення роботи та розвитку компанії в умовах, що склалися. "Еверест" завжди прагне надавати своїм клієнтам найвищий рівень обслуговування, працює над постійним вдосконаленням своєї мережі та робить усе, щоб відповідати зростаючим потребам наших абонентів.

Це непросте рішення зумовлено низкою факторів, які суттєво впливають на якість і стабільність надання послуг та діяльність компанії загалом. Зростання цін на обладнання й витратні матеріали, постійна інфляція та тривалі блекаути потребують інвестицій в резервні джерела живлення та додаткове обладнання.

Актуалізація абонплати дає можливість й надалі підтримувати високу якість послуг, впроваджувати нові технології та модернізовувати мережу. Для прикладу, відтепер 300 Мбіт/с доступні кожному абоненту. Це дозволяє насолоджуватися надшвидкісним стабільним Інтернетом під будь-які потреби.


Так само абоненти “Еверест” мають можливість користуватися перевагами Бонусної програми та щоденно заощаджувати на покупках і послугах в найкращих закладах міста, користуючись EVERCARD та обмінюючи сертифікати. В рамках проєктів «Ліхтарик» і «Прожектор» наші дорослі та юні абоненти відвідують безоплатні майстер-класи. Додатково працює безкоштовна Медіашкола, де наші маленькі абоненти навчаються навичок блогерів та журналістів.

Детальніше про програму лояльності й проєкти читайте на сайті: club-km.everest24.com.ua

Дякуємо, що користуєтеся послугами ЕВЕРЕСТ™!

Дякуємо за розуміння.