Зворотний зв'язок

Новини

Шановні абоненти!
Якщо ви помилково оплатили не ту послугу чи вказали неправильний абонентський номер, скористайтеся онлайн-формою повернення коштів на нашому сайті.

Користуватися послугами ЕВЕРЕСТ™ зручно!

.

Шановні абоненти!
Для запобігання ураженню електричним струмом та захисту від ударів блискавки рекомендуємо дотримуватися правил експлуатації електричних приладів під час грози. Розряд може влучити в кабелі телефонних ліній, антени, лінії електропередач і пошкодити обладнання, тому ще до початку грози:

  • вимкніть з розеток всі електроприлади (телевізор, комп'ютер, радіоприлади, приймачі, роутер та ін.),
  • від'єднайте зовнішні антени від телевізорів,
  • від'єднайте інтернет-кабель від комп'ютера, роутера,
  • вимкніть радіостанції,
  • не працюйте за комп'ютером під час грози,
  • не користуйтеся телефоном,
  • тримайтеся подалі від електропроводки та антен.

Вважається, що безпечно користуватися електроприладами можна приблизно через півгодини після останнього звуку грому.

з Великоднем

Найщиріші вітання з Великоднем!

Бажаємо Божого благословення, любові і душевного спокою, світлих і добрих думок, надії і радості у серці, родинного затишку та миру у вашому домі.

Христос Воскрес!

Працюємо під час карантину

Незважаючи на карантин, ТРК «ЕВЕРЕСТ» продовжує працювати і забезпечувати абонентів стабільним Інтернетом, змістовним кабельним телебаченням та цілодобовим сервісом. Адже ми розуміємо, що саме зараз, як ніколи, вам потрібні якісні послуги для комфортної роботи, навчання, зв'язку з близькими, оплати послуг та дозвілля.

Наші спеціалісти працюють у штатному режимі і готові цілодобово відповідати на ваші дзвінки, щоб допомогти вирішити поточні питання та надати швидку консультацію. За необхідності мобільні ремонтні бригади виїздять для усунення несправностей та налаштування обладнання. І, звичайно, ми продовжуємо приймати заявки на підключення послуг Інтернету і кабельного телебачення.

Як підготуватися до візиту майстра

В умовах карантину дуже важлива турбота про безпеку і особистий захист. Тому можемо запевнити, що наші спеціалісти, які приїздять на виклики, здорові і забезпечені засобами індивідуального захисту (маска, рукавички, бахіли), мають антисептичні розчини та серветки для обробки рук. Майстри мають службові посвідчення, щоб ви були певні у власній безпеці.

Рекомендуємо дотримуватися простих правил, викликаючи майстрів додому:

  • за можливості мінімізуйте контакти членів родини з відвідувачами,
  • якщо маєте домашніх тварин, заберіть їх з кімнат, де виконуватимуться роботи,
  • заздалегідь провітріть квартиру,
  • надіньте маску та одноразові рукавички,
  • після візиту майстрів обробіть антисептичним засобом ручки дверей, пристрої, з якими працювали майстри, та робочий стіл, зробіть вологе прибирання та провітріть приміщення,
  • одноразові засоби індивідуального захисту викиньте, а багаторазову маску ретельно виперіть.

Нагадуємо, що більшість питань можна вирішити у дистанційному режимі за телефоном або звернутися до представника компанії на наших сторінках у соцмережах. Сплатити за послуги ви можете на нашому сайті: everest24.com.ua або через термінали самообслуговування.

Приємного користування послугами!

ТРК «ЕВЕРЕСТ»

Дистанційне телевізійне навчання

Втомилися пояснювати новий матеріал своїм дітям-школярам? Телебачення зробить це за вас!

Саме час сказати дітям: «Дивися телевізор!»

Адже з 6 квітня на телебаченні стартує загальнонаціональний освітній проєкт. На головних національних та регіональних українських телеканалах найкращі вчителі України вестимуть креативні і ненудні відеоуроки для учнів 5-11 класів. Навіть дорослим буде цікаво дізнатися щось нове і пригадати забуте з шкільної програми. Хімія, фізика, біологія, географія, українська мова та література, англійська мова, історія України та світу, алгебра, геометрія, ба навіть спортивні руханки − не пропустіть на телеканалах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ з понеділка по п'ятницю о 10:00:

  • 5-й клас − ПлюсПлюс та 112 Україна,
  • 6-й клас – ZOOM та NewsOne,
  • 7-й клас – ZIK,
  • 8-й клас – Індиго та УНІАН,
  • 9-й клас – Рада та UA: Культура,
  • 10-й клас – UA: Перший,
  • 11-й клас – М1.

Абоненти Інтернету ЕВЕРЕСТ™ зможуть дивитися уроки ще й на офіційних сторінках МОН України у Facebook та на каналі YouTube.

Нові канали в аналоговому пакеті

Неймовірна подія для абонентів кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™!

Лише у нас дивіться з 1 квітня в аналоговому пакеті хітові фільмові телеканали VІР Megahit HD та VIP Premiere HD.

Преміальні канали демонструють фільми-лідери касових зборів, новинки світового кінематографа, кінохіти останніх років, кінофраншизи голівудського прокату, гучні прем'єри та спеціальні тематичні добірки. На телеканалі VІР Megahit HD щодня більше десятка найновіших блокбастерів, які збирали мільйони у касах кінотеатрів. Телеканал VIP Premiere HD − мрія кожного вимогливого кіногурмана. Адже тепер вдома можна дивитися ексклюзивні прем'єри крупних голівудських кіностудій, які отримали найвищі нагороди.

Приємного перегляду бажає ваш ЕВЕРЕСТ!

Шановні абоненти!
Звертаємо вашу увагу, що під час карантину суттєво виросло навантаження на мережі широкосмугового інтернет-зв'язку у європейських країнах, зокрема і в Україні. Тому можливе зниження швидкості з'єднання з певними ресурсами у будь-який час доби.

Пікові навантаження на інфраструктуру зв'язку і комунікацій змістилися зі звичних вечірніх годин на денний час, адже велика кількість людей працює у віддаленому режимі або перебуває у вимушених відпустках і проводить більше часу в Інтернеті. Особливого перевантаження інтернет-мережі додають розважальні сервіси потокового відео, онлайн-ігри та відеоконференції. Щоб оптимізувати навантаження телекомунікаційної інфраструктури у Євросоюзі закликали платформи вимкнути HD, повідомляють агенції Bloomberg та Reuters. У відповідь відеохостинг YouTube, стримінгова платформа Netflix, соціальні мережі Facebook та Instagram, платформи Amazon, Apple TV+ и Disney+ вирішили знизити встановлену за замовчуванням якість відео з HD до стандартної для усіх користувачів (попередні зміни стосувалися лише європейців). Зміни будуть актуальні попередньо впродовж 30 днів.

Такий крок дозволить сервісам зменшити споживання трафіку на 25% і забезпечити якіснішу роботу Інтернету на період карантину. При цьому користувачі не помітять особливої різниці у якості зображення. Представники платформ зазначають, що за бажанням можна буде вручну встановити режим високої чіткості зображення.

Шановні абоненти!

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 17 березня 2020 р. інфоцентр за адресою вул. Степана Бандери, 1/1 тимчасово не працюватиме.

З усіх питань просимо звертатися у телефонному режимі:
(0382) 700 701,
(067) 9 700 709,
(093) 1 700 701

Гаряча лінія працює цілодобово.

Рішення «Медіа Групи Україна» про переведення телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» у платний формат трансляції відкладено щонайменше на місяць. Дивіться улюблені телеканали в аналоговому пакеті кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™.

Про зміни повідомимо додатково.

Шановні абоненти!
Звертаємо вашу увагу на те, що у зв'язку із забороною на території України телеканалу «Еврокино» з 04 березня 2020 року у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ відбудеться заміна телеканалів:

  • «Еврокино» на Paramount Comedy в аналоговому пакеті,
  • «Еврокино» на Paramount Channel у цифровому пакеті.

Зі Святом весни

Вітаємо найніжніших, найдобріших і найпрекрасніших жінок зі Святом весни!

Ви зачаровуєте, закохуєте, дивуєте, вражаєте і надихаєте. Залишайтесь такими ж жіночними і одночасно сильними і рішучими. Нехай ваше життя буде сповнене любов'ю і гармонією, а кожен день дарує яскраві враження і приємні сюрпризи.

Компанія ЕВЕРЕСТ™

EasyPay

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу на те, що з 01 березня 2020 року при оплаті послуг Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ через термінали IBox та EasyPay платіжні системи зніматимуть комісію з платника:

  • через термінали IBox комісія становитиме 3% від суми платежу, мінімум 2 грн з платежу,
  • через термінали EasyPay комісія становитиме 4% від суми платежу.

Нагадуємо: оплата послуг через сайт сервісу EasyPay та через сайт ЕВЕРЕСТ™ проводиться без комісії для платника.

Про якість українських телеканалів, вартість послуги кабельного телебачення, супутникове кодування більше двох десятків українських телеканалів і про «Футбол 1», «Футбол 2» − в інтерв'ю з президентом ТРК «Еверест» М. Л. Спектором

Миколо Леонідовичу, хотілося б почути Вашу думку щодо доцільності супутникового кодування, проведеного українськими медіагрупами, каналів «Інтер», «1+1», «Україна», «СТБ» та інших наприкінці січня цього року.

На мій погляд, наміри хороші. Українські медіагрупи пояснюють своє рішення бажанням впровадити загальноприйняті світові правила гри на нашому телевізійному ринку, а також боротися з піратством. При цьому їм потрібно виконувати фінансові зобов'язання перед іноземними правовласниками, у яких вони купують частину телевізійного контенту, що ретранслюється в Україні.

Але чи спрацює цей план залежить також і від того, чи переглянуть українські телеканали свою позицію щодо якості контенту. Поки ж зміни відчувають лише власники супутникових антен, яким тепер безкоштовно фактично нічого дивитися.

Ви натякаєте, що нам пропонують телевізійний продукт не найвищої якості?

Я не натякаю, а кажу про те, що сучасний телеглядач дуже розумний і досвідчений. Він може відрізнити хороше від поганого і хоче дивитися цікаві проекти і фільми, топові спортивні події, а не старі мильні опери, набридливу політичну «джинсу» і нескінченну рекламу. Тим більше, що знайти альтернативу зараз не складно. І якщо українські медіагрупи хочуть, щоб люди дивилися їх продукт, а не стали заручниками безкоштовних супутникових російських телеканалів, то їм доведеться дуже активно розвиватися і багато чого змінити.

А кодування телеканалів на супутнику може стати першим кроком до створення якісного українського телебачення.

А що ж тоді дивитися зараз?

Не хочу нав'язувати свою думку, але насправді існує безліч цікавих телеканалів з якісним і актуальним контентом. Вони платні на супутнику і не транслюються на Т2.

А канали кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ відповідають цим критеріям?

Абсолютно. Адже кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™ − це унікальні добірки для всієї родини з рейтингових зарубіжних телеканалів груп Sony, Viasat, Discovery, кращих спортивних телеканалів, зокрема, фаворита всіх уболівальників світу − телеканалу Setanta Sports, а незабаром і Setanta+. В аналоговому і цифровому пакетах багато освітніх, дитячих і кращих фільмових телеканалів. Це і преміальні канали VIP Premiere HD, VIP Megahit HD з ексклюзивними голлівудськими прем'єрами і кінохітами для найвимогливіших кіноманів. Не менш популярні у шанувальників кіно телеканали TV1000 Action, TV1000 East, VIP Comedy, TV1000 World Kino. Для любителів хітових зарубіжних телесеріалів − телеканали Sony Channel, Sony Sci-Fi, Sony Turbo, Epic Drama. Хочете дивитися програми про наукові відкриття, історію, подорожі, природу? Вмикайте Viasat Explorer, Viasat History, Viasat History/Nature HD, National Geografic, Animal Planet, Discovery. Звичайно, мають величезну аудиторію і користуються любов'ю канали вітчизняних медіа груп «1+1», «Інтер», «СТБ», «Україна».

Вважаю, що якісний контент і цілодобовий сервіс є пріоритетами нашої компанії. Інакше послуга б не мала сенсу. Крім того, кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™ є найбільш доступним і зручним, оскільки підключення проводиться без додаткового обладнання. А абонентська плата вноситься одна незалежно від кількості підключених телевізорів.

А як Ви оцінюєте вартість послуги кабельного телебачення на сьогоднішній день?

Як однозначно занижену.

Ви це серйозно?!

Більш ніж. Як будь-яка інша послуга, кабельне телебачення має собівартість. І формується вона з різних складових. Це і оплата правовласникам каналів, а вона в цьому році зросла тільки за український контент у 2,5 рази. З урахуванням оплати за всі канали це мільйонні відрахування. Це і фонд заробітної плати для великої кількості фахівців, які в будь-який момент вирішать ваші питання, і затрати на обладнання, витратні матеріали, постійний моніторинг стану мережі для забезпечення стабільної та надійної роботи, комунальні платежі, оренда приміщень і багато іншого.

Певне обладнання компанії ЕВЕРЕСТ™ є практично ексклюзивним і, відповідно, його вартість також вкрай висока.

Комусь може здатися, що телебачення та Інтернет з'являються з повітря, але це не так. Це величезна праця і значні витрати.

Напевно, Ви маєте рацію, але, можливо, і телебачення стало менш затребуваним?

Категорично ні. Його стало більше і воно набуло різних форм. Крім кабельного телебачення, це супутникове, IPTV, OTT. Але рівного кабельному за наповненням, якістю, ціною, обслуговуванням і відсутністю додаткового обладнання не існує. До того ж воно не залежить від якості Інтернету і погодних умов, необхідних для супутникового телебачення та інших систем.

Одне з найбільш обговорюваних питань серед спортивних уболівальників: що відбувається з телеканалами «Футбол 1» і «Футбол 2»? Ваші абоненти зможуть їх дивитися?

Наші абоненти зможуть дивитися «Футбол 1» і «Футбол 2». Але «Медіа Група Україна» анонсувала обмеження трансляції цих телеканалів виключно платними цифровими пакетами. Це означає, що канали «Футбол 1» і «Футбол 2» будуть продаватися окремим пакетом за 109 гривень на місяць. Оплата буде надходити безпосередньо до правовласника. Дату переходу на нову модель дистрибуції поки що перенесли з 1 лютого на 15 березня.

Ви схвалюєте це рішення «Медіа Групи Україна»?

Я розумію це рішення. Воно продиктовано політикою компанії. І це далеко не нова модель дистрибуції. У світі спортивний контент вважається преміальним, адже ретранслятори платять величезні гроші за право показу спортивних подій. Тому спортивні канали доступні тільки за передплатою. Вартість телевізійних прав на трансляцію футболу дедалі збільшується. А телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» мають ексклюзивні права на матчі Національної збірної України, Ліги Європи, Ліги чемпіонів.

Але в аналоговому і цифровому пакетах ЕВЕРЕСТ™ футболи представлені дуже широко і на інших телеканалах. Замість каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» в аналоговому пакеті з'явиться «Футбол 3», де транслюватимуться чемпіонати Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Бельгії. Чемпіонат Англії можна буде дивитися на ірландських телеканалах Setanta Sports і зовсім новому каналі Setanta+, що володіють ексклюзивними правами на трансляцію цих матчів.

Ніша спортивного контенту у нас заповнена максимально. Телеглядачі можуть стежити за найбільш рейтинговими подіями в світі: ексклюзивними чемпіонатами з футболу, хокейними і баскетбольними матчами, тенісними турнірами, гонками Formula 1 на телеканалах Viasat Sport, Eurosport, Xsport, Extreme Sports.

А Ви дивитеся спортивні канали?

Так, я вболівальник зі стажем. Але віддаю перевагу тенісу, легкій атлетиці, плаванню, баскетболу та спортивним єдиноборствам. Для мене це найбільш видовищні спортивні події.

Функція «телегід»

Шановні абоненти!

З 7 лютого оновлено роботу функції «телегід» у цифровому пакеті кабельного телебачення. Із телепрограмою на екрані телевізора дивитися цікаві телеканали кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ ще зручніше, адже ви можете знайомитися з анонсом програм, обирати контент за вподобаннями і не пропустите найцікавіше. Приємного перегляду!

Оплата послуг через Ощадбанк

Шановні абоненти!
Звертаємо вашу увагу на те, що з 1 лютого 2020 р. при оплаті за послуги Інтернету і кабельного телебачення через каси і термінали Ощадбанку банк зніматиме комісію з платника:

  • через термінали − 5 грн 00 коп.,
  • через каси − 1% від суми, але не менше 15 грн 00 коп.

+38 (0382) 700-701
+38 (067) 9-700-709
+38 (093) 1-700-701

УНІКАЛЬНА БОНУСНА ПРОГРАМА «КЛУБ ЕВЕРЕСТ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ»

Почніть заощаджувати до 200 грн щомісяця з унікальною бонусною програмою «Клуб Еверест Хмельницький»!

Користуйтеся стабільно швидким домашнім інтернетом до 100 Мбіт/с і кабельним телебаченням та повертайте більше, аніж сплачуєте за послуги.

Учасники «Клубу Еверест Хмельницький» отримують:

  • знижки 3–32 % у магазинах та закладах міста з карткою EVERCARD
  • знижки до 99 % на послуги та товари за сертифікатами від партнерів бонусної програми
  • можливість виграти цінні призи* у мегарозіграшах

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.