Зворотний зв'язок

З Днем працівників телебачення, радіо та зв`язку!

16.11.20
З Днем працівників телебачення радіо та звязку

16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Професійне свято медіа-мовників, фахівців зв'язку, які забезпечують безперебійну роботу інтернет-мереж і телефонії, представників інтернет-ЗМІ запроваджено Указом Президента України у 1994 р. Саме цього дня у 1924 р. у Харкові вперше вийшла в ефір радіопередача українського радіо, яку змогли послухати біля 70 аматорів радіозв'язку.

Сьогодні без телебачення та Інтернету важко уявити життя. За можливістю абонентів отримувати стабільні та якісні послуги, мати постійний доступ до інформаційних ресурсів ховається щоденна сумлінна праця великої кількості людей провайдера Інтернету і кабельного телебачення «ЕВЕРЕСТ». Без вихідних і свят, за будь-якої погоди та умов вони невтомно працюють, забезпечуючи якісний сигнал, щоб абоненти дивилися улюблені телеканали і були завжди онлайн.


ТРК «ЕВЕРЕСТ» вітає з професійним святом працівників телебачення, радіо та зв'язку. Наснаги вам у пошуку цікавих ідей та актуальних пропозицій, успішної реалізації планів і нових професійних досягнень.