Зворотний зв'язок

До уваги абонентів!

16.09.21
До уваги абонентів

У 2021 році канали "Футбол 1/2/3" повністю втратили права на трансляцію футбольних чемпіонатів, зокрема: Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій. На сьогодні матчі єврокубків недоступні для ретрансляції у пакетах кабельного телебачення жодного провайдера України. Саме тому показ матчів єврокубків на каналах “Футбол 1/2” наразі призупинені.

Натомість для вас є доступними трансляції інших світових потужних чемпіонатів, серед яких Ліга Націй УЄФА, кваліфікація Чемпіонату Світу 2022, Чемпіонат Світу 2022 у Катарі, Суперкубок Італії, Кубок Італії, Нідерландська Ередивізі, Кубок Лібертадорес, Кубок Бразилії, Суперліга Аргентини та Суперліга Туреччини.

А поціновувачі вітчизняного футболу мають можливість насолоджуватися трансляціями української Прем’єр Ліги, Суперкубка України та Першої ліги України.

До того ж у пакетах кабельного телебачення від Еверест™ наявні найкращі світові спортивні телеканали “Setanta Sports” та “Setanta Sports +”, де транслюються матчі Англійської Прем'єр-ліги, Кубка Англії, Чемпіоншипа, Бундесліги, Бельгійської Про Ліги та Шотландської Прем’єр Ліги.