Зворотний зв'язок

Новий соціально-корисний проєкт

18.03.22
Новий соціально-корисний проєкт

Друзі, попри усі складнощі, викликані війною, – життя продовжується. Ми завжди були і залишаємось відповідальною організацією. Намагаємось бути максимально корисними не тільки для своїх абонентів, а і для усіх мешканців та гостей міста. Особливо для тих, хто вимушено переїхав до нашої громади.

Ми ініціюємо новий соціально-корисний проєкт, в рамках якого за двома окремими рубриками готуємо:

  • серію безкоштовних онлайн-лекцій, вебінарів, модулів, де найкращі психологи, економісти, юристи та фахівці інших спеціальностей з перших вуст надаватимуть вам правдиву, виважену, кваліфіковану, а головне корисну інформацію. Так само кожен з вас зможе поставити будь-яке питання спікеру і почути компетентну відповідь.
  • серію безкоштовних майстер-класів, порад, пропозицій з цікавими локаціями для ваших діток. Ми хочемо абстрагувати їх від війни й того інформаційного тиску, який вони сьогодні відчувають. Місцеві баристи, піцейоли, освітні та творчі діячі, а також майстри інших галузей навчатимуть вас і ваших діток навичкам відповідного ремесла. Маємо повернути яскраві дитячі посмішки.

Формат проєкту інтерактивний та дистанційний. Щотижня на наших сторінках у соціальних мережах ми публікуватимемо нову серію в рамках однієї з рубрик.

Стартуємо вже наступного тижня. Це буде цікава та надзвичайно корисна онлайн-лекція авторитетного лікаря-психолога.

Анонс із детальною інформацією ми опублікуємо на наших сторінках вже найближчим часом.

Слідкуйте за новинами.