Зворотний зв'язок

Перебої у роботі послуг інтернету та кабельного телебачення

14.10.22

Шановні абоненти!

ТРК «Еверест» від самого початку військової агресії працює у штатному режимі, забезпечуючи абонентам надання надійних послуг інтернету та кабельного телебачення у повному обсязі. Технічний потенціал і професійна команда фахівців дозволяють компанії швидко опрацьовувати звернення абонентів, миттєво реагувати на будь-які форс-мажорні обставини та оперативно ліквідовувати неполадки, щоб ви завжди були онлайн.

Останніми днями через ворожі обстріли критична інфраструктура, волоконно-оптичні магістральні мережі, основні об'єкти багатьох операторів інтернету й телефонного зв'язку України зазнали значних ушкоджень. Варто додати, що ракетні удари зазвичай супроводжуються ще й потужними хакерськими атаками. Це призвело до перебоїв у передаванні сигналу, просідання швидкості доступу до інтернету, нестабільної роботи телефонії, переривання трансляції телеканалів на території всієї країни.

Підприємства енергетичного сектору, мережі енергопостачання і зв'язку функціонують зараз у надскладних умовах, адже переведені на резервне живлення. Остаточне відновлення стабільної роботи всіх систем можливе лише після повної відбудови пошкодженої енергетичної структури України. Екстрені служби по всій Україні цілодобово здійснюють ремонт систем енергопостачання, оператори та провайдери ліквідовують наслідки пошкоджень магістральних мереж і стабілізують роботу ліній телефонного зв'язку та інтернету.

Технічні спеціалісти ЕВЕРЕСТ™ у режимі 24/7 моніторять ситуацію та перевіряють робочий стан мережі. За потреби мобільні бригади у найкоротший термін виїздять для переналаштування обладнання після аварійних вимкнень і перепадів енергопостачання, виконання ремонту, відновлення інтернет-зв'язку. Ми максимально адаптували всі робочі процеси, регулярно поповнюємо складські запаси обладнання і витратних матеріалів, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі та надання якісних послуг.

З вдячністю за довіру та розуміння, ваш інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™.