Зворотний зв'язок

Актуалізація тарифів

23.06.23

Шановні абоненти!

Пріоритетом для компанії ЕВЕРЕСТ™ завжди є виключно висока якість послуг і бездоганний цілодобовий сервіс. За час роботи новітньої мережі у Хмельницькому, яка за потужністю та технологічністю не має аналогів в Україні, інтернет-провайдер ефективно забезпечує надійне інтернет-з'єднання, стабільну швидкість доступу до інтернету, різноманітний та насичений телевізійний контент кабельного телебачення.

Тривалий час компанія пропонувала абонентам акційні цінові пропозиції для підключення послуг, щоб якомога більше хмельничан могли познайомитися з високою якістю домашнього інтернету та різнопланового кабельного телебачення. ЕВЕРЕСТ™ не спекулював на ситуації під час пандемії коронавірусу і не підвищував вартість послуг, адже у компанії розуміли, що багато людей втратили стабільний дохід, але особливо потребували якісного інтернету та кабельного телебачення.

Однак, через низку факторів компанії довелось прийняти непросте рішення щодо коригування цін на тарифні пакети послуг доступу до інтернету та кабельного телебачення з 1 липня 2023 р.

Нагадуємо, що постійні абоненти інтернет-провайдера мають можливість користуватися привілеями бонусної програми «Клуб Еверест Хмельницький» та заощаджувати щомісяця на покупках і послугах у закладах міста до 2000 гривень. У рамках соціальних проєктів «Ліхтарик» і «Прожектор» дорослі та діти, які користуються послугами провайдера, відвідують безоплатні майстер-класи. Для дітей працює безкоштовна медіашкола юних журналістів і блогерів. Завдяки роботі інтерактивного проєкту «Експерт_Інфо» хмельничани отримують змістовні відповіді на актуальні запитання від компетентних фахівців різних галузей.

Ми вдячні вам за довіру та продовжуємо активно працювати, щоб забезпечувати послуги високої якості та бездоганний сервіс.

Детальніше про програму лояльності й проєкти читайте на сайті: club-km.everest24.com.ua

Додаткова інформація надається у режимі 24/7 за телефонами:
+38 (0382) 700-701, +38 (067) 9-700-709, +38 (093) 1-700-701

Дякуємо, що користуєтеся послугами ЕВЕРЕСТ™!