Зворотний зв'язок

Новини

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу, що інформаційний центр ЕВЕРЕСТ™, який розташований у БЦ «Парус» (вул. Степана Бандери, 1/1), 31 грудня 2021 р. та 6 січня 2022 р. працюватиме з 9:00 до 20:00, в інші дні — за звичним графіком: з 9:00 до 21:00.

Кол-центр працює цілодобово без вихідних:

+38 (0382) 700-701
+38 (067) 9-700-709
+38 (093) 1-700-701

Медіашкола для найменших абонентів ЕВЕРЕСТ™

18 грудня в інфоцентрі ЕВЕРЕСТ™ було незвично гамірно, яскраво й весело, адже на інтерактивне заняття до Медіашколи завітали найменші абоненти провайдера. На майстер-класі діти власноруч виготовляли чудовий новорічний сувенір — білосніжного сніговичка. Батьки активно підтримували й навіть мали змогу долучитися до творчого процесу.

Про свої враження та емоції діти розповідали перед телевізійною камерою. Перший досвід роботи в кадрі був успішним у всіх без винятку.

Приєднуйтесь до «Клубу «Еверест Хмельницький» і замовляйте безкоштовні заняття у медіашколі . Подаруйте дітям можливість цікаво та з користю провести час, навчитися впевнено й без хвилювання говорити перед телекамерою.

Новий партнер Програми лояльності

Зустрічайте нового партнера Програми лояльності «Клуб «Еверест» — студію лазерної епіляції Laser Time!

Знайомтесь з цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікат на знижку 50 % на лазерну епіляцію будь-якої зони від студії лазерної епіляції Laser Time.

Деталі на сайті: club-km.everest24.com.ua

Шановні абоненти Інтернету!

У зв'язку з пошкодженням української магістральної мережі на відрізку Вінниця–Козятин 02 грудня 2021 р. до 23:00 можливе тимчасове зниження швидкості передавання даних. У даний момент ведуться роботи з усуненням проблеми. Відновлення з’єднання очікується найближчим часом.

Вибачте за тимчасові незручності.

Вітаємо переможців розіграшу

Вже визначено переможців розіграшу цінних призів серед нових абонентів, які підключили послуги Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ у листопаді. Вітаємо щасливчиків:

  • абонентський номер 1017777 – виграв ноутбук,
  • абонентський номер 1017920 – виграв телевізор,
  • абонентський номер 1018182 – виграв планшет.

Менеджер зв'яжеться з переможцями й повідомить дату і місце вручення призів.

Підключайтеся до сучасної мережі ЕВЕРЕСТ™ та отримуйте якісні послуги й приємні подарунки!



Розыгрыш призов

Оголошуємо про початок мегарозіграшу 50 цінних призів!

Відтепер у рамках програми лояльності «Клуб «Еверест Хмельницький» щомісяця відбуватимуться мегарозіграші подарунків для постійних абонентів ЕВЕРЕСТ™.
У грудні ви можете виграти: телевізор, фітнес-браслет, навушники, фен, кавомолку, акумуляторний дриль-шуруповерт, PowerBank, бритву, праску, блендер, електрочайник та багато інших корисних подарунків.

Долучайтесь до «Клубу «Еверест Хмельницький» на сайті або через Viber-бот і беріть участь у розіграші.

Як взяти участь у розіграші?

  1. Оберіть призи на сайті або у Viber-бот
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на перемогу!

Нехай щастить!

ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПОСТІЙНИХ АБОНЕНТІВ ЕВЕРЕСТ™

Такого Хмельницький ще не бачив!

З 1 грудня стартує унікальна програма лояльності для постійних абонентів ЕВЕРЕСТ™.

Активно користуєтеся послугами Інтернету і кабельного телебачення? Отримуйте за це привілеї та бонуси!

  • Купуйте зі знижками 3-32% у магазинах та закладах Хмельницького з карткою EVERCARD. Знайдіть у Viber чат-бот Клуб Еверест Хмельницький та активуйте електронну дисконтну картку з унікальним штрих-кодом або номером ( відеоінструкція). Мерщій за вигідними покупками!
  • Зареєструйтеся у «Клубі «Еверест Хмельницький» на сайті або через Viber-бот і почніть заощаджувати на покупках і послугах, сплачуючи за все бонусами.
  • Обмінюйте накопичені за оплату послуг бонуси на участь у щомісячних мегарозіграшах цінних подарунків на сайті та у Клуб Еверест Хмельницький.

Почніть заощаджувати вже зараз!

Ваш інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™

Медіашкола для маленьких абонентів ЕВЕРЕСТ™

Як стати журналістом? Як працюють медіаресури? Як створювати цікаві та якісні матеріали й стати успішним журналістом? Де журналісти перевіряють факти та навіщо це робити? Як не боятися камери, контролювати хвилювання та почуватися впевнено? Що говорити у кадрі та як виходити із несподіваних ситуацій під час ефіру?

Отримати відповіді на ці та багато інших запитань, розкрити й розвинути творчі здібності, дізнатися секрети досвідчених журналістів і телеведучих, навчитися впевнено говорити на камеру може кожна дитина. Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ запрошує всіх бажаючих стати слухачами медіашколи за авторською методикою журналістки Юлії Андріянової.

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу на те, що з 22:00 22.11.2021 р. до 06:00 23.11.21 р. на сервісі оплати EASYPAY будуть проводитися технічні роботи. У цей час тимчасово буде призупинено можливість прийому платежів на сайті km.everest24.com.ua та easypay.ua, у мобільних додатках і через термінали.

Дякуємо за розуміння.

З Днем працівників телебачення радіо та звязку

Сьогодні, 16 листопада, своє професійне свято відзначають медіа-мовники, представники інтернет-ЗМІ та фахівці зв'язку, які забезпечують безперебійну роботу інтернет-мереж і телефонії. Відзначення Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку започатковано у 1994 році Указом Президента України.

Забезпечення абонентів швидкісним Інтернетом, безперебійним доступом до інформаційних ресурсів і надійним зв'язком зі світом — важлива місія, що потребує щоденної сумлінної праці великого колективу людей. Щоб абоненти були завжди онлайн, мали можливість дивитися найкращі телеканали, провайдер Інтернету і кабельного телебачення «ЕВЕРЕСТ» невтомно працює та забезпечує якісний сигнал у будь-який час та за будь-якої погоди.

З нагоди професійного свята ТРК «ЕВЕРЕСТ» вітає працівників телебачення, радіо та зв'язку. Бажаємо нових звершень і професійних досягнень, успішної реалізації планів!

Відеоінтервю з президентом ТРК Еверест

Що означає для провайдера стабільно швидкого домашнього Інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ бути лідером? Скільки мають коштувати послуги та чи готові хмельничани платити за справжню якість, надійність і цілодобовий сервіс? Секретами професійного успіху компанії та чим вона хоче здивувати хмельничан люб'язно ділиться в ексклюзивному відеоінтерв'ю М. Л. Спектор, президент ТРК «Еверест».



Вітаємо переможців розіграшу

Вже визначено переможців розіграшу цінних призів серед нових абонентів, які підключили послуги Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ у жовтні.

Вітаємо щасливчиків:

  • абонентський номер 1017284 – виграв ноутбук,
  • абонентський номер 1017295 – виграв телевізор,
  • абонентський номер 1017227 – виграв планшет.

Менеджер зв'яжеться з переможцями й повідомить дату і місце вручення призів.

Підключайтеся до сучасної мережі ЕВЕРЕСТ™ й отримуйте якісні послуги та приємні подарунки!



Шановні абоненти!

У зв'язку з пошкодженням оптоволоконної лінії тимчасово відсутні послуги Інтернету і кабельного телебачення по вул. Прибузькій та вул. Володимирській. У даний момент ведуться роботи з усунення проблеми. Відновлення з’єднання очікується найближчим часом.

Вибачте за тимчасові незручності.

Погіршення сигналу телеканалів Setanta Sports

Шановні абоненти!

Через технічні неполадки тимчасово спостерігається погіршення якості ретрансляції телеканалів Setanta Sports і Setanta Sports+. Наші спеціалісти працюють над з'ясуванням причин та усуненням проблеми.

Вибачте за тимчасові незручності.

Шановні абоненти!

У зв'язку із ремонтними роботами 7 жовтня 2021 р. впродовж дня можливе тимчасове відключення послуги кабельного телебачення по вул. Львівське шосе.

Консультації надаються цілодобово за номерами: (0382) 700 701, (067) 9 700 709, (093) 1 700 701

Вибачте за тимчасові незручності.

УНІКАЛЬНА БОНУСНА ПРОГРАМА «КЛУБ ЕВЕРЕСТ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ»

Почніть заощаджувати до 200 грн щомісяця з унікальною бонусною програмою «Клуб Еверест Хмельницький»!

Користуйтеся стабільно швидким домашнім інтернетом до 100 Мбіт/с і кабельним телебаченням та повертайте більше, аніж сплачуєте за послуги.

Учасники «Клубу Еверест Хмельницький» отримують:

  • знижки 3–32 % у магазинах та закладах міста з карткою EVERCARD
  • знижки до 99 % на послуги та товари за сертифікатами від партнерів бонусної програми
  • можливість виграти цінні призи* у мегарозіграшах

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.